detector.media
01.03.2024 10:13
6 березня — круглий стіл на тему «Як уберегти дітей, що живуть в умовах війни, від шкідливої інформації в медіа»
6 березня — круглий стіл на тему «Як уберегти дітей, що живуть в умовах війни, від шкідливої інформації в медіа»
Захід проходитиме у двох форматах – офлайн і онлайн, модеруватиме круглий стіл голова Національної ради Ольга Герасим’юк.

У середу, 6 березня, Національна рада у рамках проєкту «Компетентні медіа – демократичне і толерантне суспільство» організовує круглий стіл на тему «Як уберегти дітей, що живуть в умовах війни, від шкідливої інформації в медіа».

Захід проходитиме у двох форматах – офлайн і онлайн із 12:00 до 14:00 в інформаційній агенції Укрінформ (вул. Богдана Хмельницького, 8/16).

Модеруватиме круглий стіл голова Національної ради Ольга Герасим’юк.

До дискусії запрошуються представники суб’єктів у сфері медіа:

а також

До участі в заході також запрошені представники Офісу Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, офісу Радниці – уповноваженої Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації, Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова, Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики, Офісу Ради Європи в Україні.  

Зареєструватися для участі в круглому столі можна до 4 березня (18.00), написавши на електронну адресу сектору роботи з громадськими об’єднаннями, органами співрегулювання та суспільним мовником Національної ради: sectornru@nrada.gov.ua

Посилання на zoоm-конференцію надішлють зареєстрованим учасникам.

Медіа, які мають бажання висвітлити круглий стіл, необхідно  акредитуватися у відділі комунікацій та зв’язків з медіа за телефоном ☎️278-75-75 або через електронну пошту presstvr@nrada.gov.ua до 5 березня (18.00).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY