detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
29.02.2024 13:44
Нацрада призначила перевірку «Малятко TV», 4 каналу та ще трьом компаніям через відсутність мовлення
Нацрада призначила перевірку «Малятко TV», 4 каналу та ще трьом компаніям через відсутність мовлення
Ще одну компанію регулятор планує перевірити через зміну логотипу.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення призначила перевірки шести компаніям. Такі рішення регулятор ухвалив на засіданні 29 лютого.

Більшість каналів будуть перевіряти через те, що моніторинг Нацради зафіксував відсутність мовлення. Це такі компанії:

За словами члена Нацради Максима Онопрієнка, згадані канали не повідомляли регулятора про припинення мовлення.

Окрім цього перевірка призначена компанії  ТОВ «Тайм медіа солюшин», м. Дніпро, оскільки вона мовить під логотипом «Розпакуй ТV», хоча в реєстрі зазначений інший — TVii.TV.

Нагадаємо, «Малятко ТV» припинив мовлення в липні 2023 року. «Інколи обставини та воля людей сильніші. Дякуємо всім, хто був з нами. Пробачте, ми дуже старались», — зазначено в повідомленні каналу.

Влітку 2022 Державне бюро розслідувань почало кримінальне провадження проти народного депутата з фракції «Слуга народу» Олексія Ковальова через його співпрацю з ворогом в окупованій Херсонській області. Його заочно арештували, а згодом суд заарештував майно колаборанта: три компанії та його банківські рахунки. Серед цих компаній була одна з юридичних осіб 4 каналу (ТОВ «ТРК Інтеррадіо», власник супутникової ліцензії). Згодом під арешт потрапили ще дві, які мали близько 10% техніки та оборотних активів каналу: ТОВ «Ар ті ай продакшн» та ТОВ «ІА "Ар ті ай"».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY