detector.media
29.02.2024 10:59
16-18 травня у Львові відбудеться Х Львівський медіафорум
16-18 травня у Львові відбудеться Х Львівський медіафорум
На X LMF шукатимуть спільну мову для порозуміння й узгодження картини світу.

16-18 травня 2024 року у Львові відбудеться Х Львівський медіафорум. «Мова для порозуміння: шукати сенси в поляризованому світі» — фокусна тема ювілейної конференції LMF.  

Із 2013 року LMF є найбільшою конференцією про медіа і для медійників у Східній і Центральній Європі. Торік подія змінила формат і зосередилась на проблемах, розв’язання яких критично важливе для міжнародної підтримки України в час великої війни: «Цивілізований світ загрозливо поляризується й занурюється у внутрішній розбрат саме тоді, коли найбільше потребує солідарності й поєднання зусиль. Баланс повоєнного світового порядку порушений: у регіонах, де держави не воювали між собою пів століття, знов виникають прецеденти і загрози загарбницької війни. У 2024 році в понад 80 країнах відбудуться вибори, що неминуче призведе до зростання конфліктності й розділення в суспільстві. Дедалі частіше на виборах у демократичних країнах перемагають радикальні популісти, ладні відмовитись від плодів десятиліть інтеграційних процесів».

«Час, коли гострота новин про російську агресію забезпечувала солідарність світу з Україною, минув. Тепер, аби бути почутими й отримувати підтримку, ми повинні на рівних вливатись у світову спільноту, пояснювати себе й розуміти інших», — говорить керівниця Львівського медіафоруму Ольга Мирович. 

На Х LMF шукатимуть спільну мову й визначатимуть роль, яку в цих пошуках відіграють медіа, громадянське суспільство, міжнародні організації, національні органи влади, дипломати та інші учасники процесу.

Відкриття реєстрації незабаром. Сторінки Львівського медіафоруму:


З усіх питань щодо організації конференції й коментарів для медіа ви можете звертатися до комунікаційниці оргінацізації Дари Франко: franko@lvivmediaforum.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY