detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
28.02.2024 23:29
Окупанти зобов’язали всі навчальні заклади та дитсадки вивішувати прапор РФ
Окупанти зобов’язали всі навчальні заклади та дитсадки вивішувати прапор РФ
Наразі російський триколор можна вивішувати добровільно. Але з 1 вересня це стане зобов’язанням, затвердженим законодавчо.

Росіяни зобов’язали всі дитячі садки, школи, коледжі, технікуми та заклади вищої освіти на тимчасово окупованих територіях встановлювати прапор країни-агресорки, повідомляє Центр національного спротиву.

Наразі встановлення російського триколору в захоплених навчальних закладах є добровільно-примусовим, зазначають у ЦНС,  і теоретично директор закладу може відмовитися та уникнути відповідальності.

«Проте у кремлі вирішили виправити цей “лібералізм” й з 1 вересня зобов’язали законодавчо всі заклади встановити окупаційну ганчірку, адже росія – це країна примусу.

Центр національного спротиву зауважує, що всі ганчірки можуть зриватися вітром, горіти через порушення правил безпеки або висіти вверх ногами через незнання навіть самими росіянами своїх держсимволів», — попередив Центр національного спротиву Сил спеціальних операцій.

Раніше з посиланням на ЦНС ми повідомляли, що згідно з планом так званих «військкоматів» на тимчасово окупованих територіях з березня 2024 року всі 17-річні підлітки, які проживають у захоплених регіонах Херсонської та Запорізької областей України, мають стати на військовий облік«Ворогу вигідна смерть українців незалежно від того, на чиїй стороні вони воюють. Тому окупанти використовують українців у своїй армії для гарматних штурмів, адже їхні смерті не загрожують виникненню соціальної напруг в нацистському суспільстві РФ», — ішлося в повідомленні Центру національного спротиву.

Крім того, окупанти організовують виступи воєнних злочинців перед українськими дітьми у місцевих дитсадках. Дітей змушують слухати ґвалтівників, грабіжників, найманців та інших «героїв СВО» з віддалених районів російської імперії.

Фото: колаж з сайту ЦНС

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY