detector.media
28.02.2024 10:15
Види колагену – який краще?
Види колагену – який краще?

Колаген - різновид білка, з якого формується сполучна тканина людського організму. Ця речовина - важливий компонент шкіри, зв'язок, м'язів, суглобів, волосся, кісток і навіть стінок судин. Саме від колагену значною мірою залежить міцність і пружність цих тканин.  

У юному віці цей білок у достатній кількості виробляється організмом. А вже після 30 років підтримувати його запаси в тканинах доводиться за допомогою добавок.

На сайті https://liki.ua/ru/shop/brands/kolagen-5887 можна знайти, де продають колагенові добавки, і замовити відповідну форму. Для більшості складність в іншому - який варіант БАДа вибрати, адже виробники пропонують різні типи білка.

Які бувають типи колагену?

На упаковках з добавками різних виробників часто можна побачити маркування: перший тип, другий, третій. Взагалі в тканинах людського організму дослідники нарахували 28 типів колагену, але три з них найпоширеніші. І саме їх пропонують нам у вигляді добавок:

Таким чином, щоб допомогти суглобам, ліпше обирати колаген ІІ типу, а для підтримання молодості шкіри - І та ІІІ.

Походження колагену: чому це важливо?

Залежно від сировини, з якої було вилучено білок для БАДів, розрізняють колаген:

Для турботи про суглоби і прискорення загоєння ран краще підійде добавка тваринного походження, а щоб поліпшити стан шкіри і волосся - морського. Для стимуляції організму на вироблення власного білка можна брати рослинний колаген.

Колагенова добавка - не новомодна вигадка маркетологів, а речовина, яка реально допоможе підтримати здоров'я і зберегти молодість. А знайти, де продають потрібну вам форму, легко за допомогою сервісу liki.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY