detector.media
23.02.2024 19:19
«Neformat Music Unity: Культурне будівництво»: медіа про андеграундну музику «Neformat» проведе другу музичну конференцію
«Neformat Music Unity: Культурне будівництво»: медіа про андеграундну музику «Neformat» проведе другу музичну конференцію
Подія відбудеться 16 березня. Вона спрямована на потреби та інтереси представників вітчизняного музичного андеграунду та інді-сцени.

Взяти участь у конференції можна двома способами: офлайн у клубі The Crown (Київ, вул. Сагайдачного, 10), зареєструвавшись до 29 лютого включно, та онлайн, заповнивши форму до 14 березня включно.

В анонсі події зазначають: «Цьогоріч у рамках нашого вже другого масштабного заходу, який отримав назву "Культурне будівництво", говоритимемо про різні аспекти відновлення: економічне, психологічне, інституційне».

Програма складатиметься з трьох дискусій та лекції:

Після закриття конференції відбудеться виступ диджейки Sawras.

Neformat — онлайн-медіа про українську сцену та музику, переважно андеграунд.

Neformat Music Unity — це перша в Україні музична конференція, спрямована на потреби та інтереси представників вітчизняного музичного андеграунду та інді-сцени. Це майданчик для знайомства, обміну досвідом та обговорення нагальних проблем сфери для тих, хто зацікавлений у стабільному розвитку української музичної культури. Вперше таку конференцію редакція Neformat провела у 2023 році.

Проєкт «Neformat Music Unity: Культурне будівництво» реалізується ГО «Неформат Україна» та співфінансується програмою ZMINA: Rebuilding, створеною за підтримки Європейського Союзу в рамках спеціального конкурсу заявок на підтримку українських переселенців та українського культурного і креативного секторів, за підтримки МБФ «Ізоляція», Trans Europe Halles та Malý Berlín.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY