detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
22.02.2024 18:00
Лондонську телевежу BT Tower продадуть за 347 мільйонів доларів і перетворять на готель
Лондонську телевежу BT Tower продадуть за 347 мільйонів доларів і перетворять на готель
З 1984 вежа належала BT Group та відігравала важливу роль у передачі дзвінків, повідомлень і телевізійних сигналів. Однак відтепер низка мережевих операцій відбуватиметься за допомогою стаціонарних і мобільних мереж компанії.

Британська телекомунікаційна компанія BT Group продасть телевежу в центрі Лондона за 347 млн доларів компанії MCR Hotels, яка планує зберегти будівлю та перетворити її на готель. Про це стало відомо з пресрелізу BT Group.

«Оскільки Сполучене Королівство швидко прямує до цифрового майбутнього, низка мережевих операцій, яку ми раніше здійснювали через BT Tower, тепер відбуватиметься за допомогою стаціонарних і мобільних мереж BT Group. Наприклад, понад десять років тому ми прибрали з вежі мікрохвильові антени, адже вони вже не були потрібні для спрямування телекомунікаційного трафіку з Лондона до решти країни», — пояснили причину продажу в BT Group.

Новий власник вежі, MCR Hotels, має у володінні близько 150 готелів. За словами гендиректора Тайлера Морса, команда компанії працюватиме над розробкою нових пропозицій, які зможуть розповісти більше про історію BT Tower.

Згідно з договором, MCR Hotels сплачуватиме ціну будівлі низкою переказів упродовж кількох років, поки BT Group вивозитиме з неї власне обладнання. Останній платіж стане завершенням акту купівлі.

Вежа BT Tower була центром комунікаційних мереж Британії з 1965 року. З 1984-го вона належала BT Group та довгий час була важливим об’єктом для медійного бізнесу компанії як ключовий пункт глобальної ретрансляції прямих телеефірів.

У межах довгострокової стратегії відділ медіа й мовлення BT Group уже певний час займається переведенням своїх сервісів на хмарну платформу, що спростить перехід компанії на більш сучасне та ефективне обладнання без втрати своєї позиції на британському й світовому медіаринках.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY