detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
21.02.2024 22:42
25 лютого після форуму з іноземними лідерами та українськими топчиновниками Володимир Зеленський проведе пресконференцію
25 лютого після форуму з іноземними лідерами та українськими топчиновниками Володимир Зеленський проведе пресконференцію
У другу річницю повномасштабного вторгнення Росії до України, 24 лютого, Київ відвідає багато іноземних лідерів, а 25 лютого відбудеться велика конференція щодо майбутнього шляху України, у якій візьмуть участь усі топові чиновники України.

25 лютого Президент України Володимир Зеленський проведе пресконференцію. Про це повідомив речник голови держави Сергій Никифоров в ефірі телемарафону новин, передає «Українська правда».

У другу річницю повномасштабного вторгнення Росії до України, 24 лютого, Київ відвідають багато іноземних лідерів, а 25 лютого відбудеться велика конференція щодо майбутнього шляху України, у якій візьмуть участь усі топові чиновники, поінформував Никифоров.

«24 лютого буде багато того, що наші дипломати називають міжнародним компонентом — це візити іноземних лідерів, наших великих друзів і надійних партнерів. Хто саме буде, зі зрозумілих міркувань сказати не можу, але очікуємо, що це будуть не просто символічні візити підтримки, а й що в цих візитів будуть практичні результати.

Також із того, про що можна казати, буде онлайн-засідання “Групи семи” за участі України. І це також дуже сильний знак підтримки.

І на 25 лютого ми готуємо щось особливе. Це буде конференція — чесна розмова про наш шлях далі, наш шлях у 2024 році. Будуть усі топспікери від влади, військово-політичне керівництво України, Прем'єр-міністр, Голова Верховної Ради, СБУ, управління розвідки, Мінстратегпром. Буде перша леді, буде Мінінфраструктури, Офіс Президента і, звичайно, сам Президент. Ми будемо говорити про різні аспекти майбутнього України», — сказав речник Президента.

За його словами, йтиметься про майбутнє армії та її розвиток, впровадження сучасних технологій, інтеграцію в ЄС і НАТО, гарантії безпеки, ментальне і фізичне здоров'я, підтримку бізнесу тощо.

«За підсумками цієї конференції Президент візьме слово і проведе свою пресконференцію. Він окреслить своє бачення означених тем і відповість на основні запитання», — повідомив Никифоров. 

Нагадаємо, остання пресконференція Володимира Зеленського (вона ж — єдина за весь час повномасштабної війни) відбулася 19 грудня 2023 року. Президент спілкувався з журналістами протягом двох годин. Присутніми були представники близько 200 редакцій. Можливість поставити запитання отримали журналісти 16 українських медіа, 15 іноземних, а також одного українського бюро міжнародного ЗМІ. 

Фото: Офіс Президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY