detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
18.02.2024 20:14
Невідомі зламали акаунт «Української правди» в соцмережі Х. Доступ до акаунту відновлено (ОНОВЛЕНО)
Невідомі зламали акаунт «Української правди» в соцмережі Х. Доступ до акаунту відновлено (ОНОВЛЕНО)
На сторінці видання почали з’являтися фейки, зокрема фейкова інформація про нібито «розгром» російськими окупантами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці.

Увечері 18 лютого редакція «Української правди» втратила доступ до акаунту видання в соцмережі Х, а на сторінці почали з’являтися фейки, повідомила «УП».

Зокрема, в акаунті видання з’явилась фейкова інформація про нібито «розгром» російськими окупантами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці.

«У неділю ввечері редакція втратила доступ до акаунту “УП” у соцмережі Х, а на сторінці почали з’являтися фейки. Зокрема, там з’явилась фейкова інформація про нібито "розгром" російськими окупантами елітних підрозділів ЗСУ в Авдіївці.

Ми намагаємося відновити доступ. Просимо не вважати опубліковану в соцмережі інформацію такою, що має відношення до “УП”», — йдеться у зверненні редакції «Української правди».

У коментарі «Детектору медіа» головна редакторка «УП» Севгіль Мусаєва підтвердила злам, уточнивши, що редакція «втратила доступ до акаунту ввечері 18 лютого, орієнтовно, о 19:50».

ОНОВЛЕНО. О 21:20 «Українська правда» повідомила, що доступ до акаунту «УП» в соцмережі Х  відновлено.

Фото: з відкритих джерел

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY