detector.media
16.02.2024 13:56
19 лютого — пресконференція з нагоди старту ініціативи «Листи до вільного Криму» на підтримку кримських політв’язнів
19 лютого — пресконференція з нагоди старту ініціативи «Листи до вільного Криму» на підтримку кримських політв’язнів
Мета ініціативи «Листи до вільного Криму» — нагадати про українських бранців Кремля і продемонструвати та висловити їм слова підтримки.

У понеділок, 19 лютого, об 11:00 в інформаційному агентстві «Ukraine Media Center — Ukrinform» (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, перший поверх) відбудеться пресконференція до дня початку акції «Листи до вільного Криму» на підтримку кримських політв’язнів.

Мета ініціативи «Листи до вільного Криму» — нагадати про українських бранців Кремля і продемонструвати та висловити їм слова підтримки, які так необхідні у неволі. Крім того, листи від небайдужих людей також є знаком для адміністрацій в’язниць, що кожен громадянин України є важливим і суспільство слідкує за умовами їхнього утримання. 

Під час заходу організатори детально розкажуть про ініціативу, про те, як до неї долучитися українцям і людям з-за кордону. Окремо учасники назвуть кількість кримських заручників Росії та розкажуть, в яких умовах вони перебувають та якої допомоги потребують.

Спікерки:

Модераторка: Ольга Атаманова — модераторка Ukraine Media Center Ukrinform

Організатори: Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Український ПЕН, Центр прав людини ZMINA, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Пресконференція транслюватиметься онлайн на фейсбук-сторінках ZMINA, PEN Ukraine, Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим, а також на ютуб-каналі Ukraine Media Center — Ukrinform українською та англійською мовами.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY