detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
15.02.2024 15:13
Пішов з життя головний редактор газети «Вечірній Миколаїв» Станіслав Козлов
Пішов з життя головний редактор газети «Вечірній Миколаїв» Станіслав Козлов
Загалом він пропрацював у миколаївському виданні 25 років.

Унаслідок тяжкої хвороби пішов з життя головний редактор газети «Вечірній Миколаїв» Станіслав Козлов. Про це видання написало на своєму сайті.

У редакційному некролозі про Козлова пишуть як про «одного з найкращих представників миколаївської громади.

«25 років він працював у газеті “Вечерний Николаев”, протягом багатьох років був заступником редактора Володимира Пучкова, з часом став його послідовником, бо, очоливши видання, зберіг та продовжив традиції “Вечірки”», — йдеться в некролозі.

Станіслав Козлов здобував освіту на історичному факультеті Миколаївського педагогічного інституту, який закінчив з червоним дипломом. Викладав у сільській школі, пізніше працював у виконкомі міської ради народних депутатів у відділі зв’язків із засобами масової інформації.

У 1998-му розпочав журналістську роботу в редакції газети «Вечерний Николаев». Писав чимало матеріалів, присвячених історії Миколаєва, його мешканцям.

Миколаївська журналістська спілка відзначала працю Станіслава Козлова почесними грамотами, нагородами «Золоте перо», а в 2010 році він отримав звання «Городянин року».

Редакція зазначає також, що після вимушеної перерви у виході газети, спричиненої початком повномасштабного російського вторгнення, саме завдяки зусиллям Козлова друк вдалося відновити в другій половині 2023 року.   

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним і близьким Станіслава Козлова.

Фото: сайт газети «Вечірній Миколаїв»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY