detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
15.02.2024 11:33
НАМ допоможе п’ятьом комунальним ЗМІ трансформуватись у незалежні публічні медіа
НАМ допоможе п’ятьом комунальним ЗМІ трансформуватись у незалежні публічні медіа
Участь пропонується компаніям, які є комунальним медіа з часткою власності територіальної громади 100%. Заявки на конкурс приймають до 24 лютого.

Національна асоціація медіа (НАМ) оголошує новий конкурс для комунальних медіа для трансформації їх відповідно до Закону України «Про медіа». Про це НАМ повідомила у пресрелізі.

Асоціація пропонує медіакомпаніям повний супровід на підтримку трансформації. З колективом працюватимуть:

«За 6 місяців роботи ми  разом перебудуємо медіа на таке, яке відповідатиме вимогам українського законодавства, буде незалежним і зможе успішно працювати на розвиток власної  громади. Ми пройдемо разом усі стадії реорганізації аж до отримання нових реєстраційних документів», — ідеться в повідомленні.

Участь пропонується компаніям, які є комунальним медіа з часткою власності територіальної громади 100% і готові:

НАМ обере п’ятьох переможців конкурсу. При їх визначенні враховуватимуться: дата реєстрації комунального підприємства, територія розповсюдження програм медіа, строк дії ліцензії, кількість співробітників медіа, тип мовлення, програмна концепція мовлення, періодичність, час, обсяг мовлення, чи є ретрансляція, населення територіальної громади, балансова вартість активів комунального підприємства, розмір статутного капіталу.

Організатори просять завантажити та заповнити форму і надіслати її разом з усіма необхідними документами на адресу pr@nam.com.ua.

Заявки приймаються з 14 по 24 лютого. Результати конкурсу буде оголошено 28 лютого.

Попередній аналогічний конкурс від НАМ тривав у серпні-вересні 2023 року.

Нагадаємо, 31 березня вступив у дію закон «Про медіа». У зв’язку з цим Національна рада з питань телебачення та радіомовлення надала роз’яснення щодо нового закону. З повним текстом документа можна ознайомитися за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY