detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
09.02.2024 15:30
Журналіст видання «Є», військовий Андрій Ящишен отримав поранення на фронті
Журналіст видання «Є», військовий Андрій Ящишен отримав поранення на фронті
За словами Андрія, він з побратимами рухався на автівці, біля якої вибухнула мінометна міна. У журналіста зламані вилиця й верхня щелепа, травма коліна та скло в обличчі.

Журналіст хмельницького онлайн-видання «Є» Андрій Ящишен, який торік став військовослужбовцем Збройних сил України, отримав поранення внаслідок російського обстрілу. Про це він повідомив 8 лютого на своїй фейсбук-сторінці.

За словами Андрія, він з побратимами їхав автівкою, біля якої вибухнула мінометна міна. Всі захисники залишилися живі, змогли вибратись із салону та заховатися подалі від дороги, яку ворог продовжував обстрілювати.

У журналіста зламані вилиця й верхня щелепа, травма коліна та скло в обличчі.

«Що таке твій день? Твій день — це коли мінометна міна вибухає біля машини. В тебе шок і писк у правому вусі. Двері заклинило. Вилазиш через місце водія. Далі — ще кілька скидів, коли ви з хлопцями залягли подалі від дороги. І, як наслідок, — у тебе скло в обличчі, зламані вилиця й верхня щелепа та травма коліна. Й головне — усі живі. Може прозвучати дивно, але це твій день!» — написав Ящишен.

У коментарі представниці ІМІ Андрій Ящишен уточнив, що поранення отримав днями. У нього тріщини в правій вилиці й верхній щелепі.

«Будуть ще встановлювати, чи в мене скла не залишилося в обличчі, й робитимуть МРТ коліна. Там перелому немає, але можуть бути порвані зв'язки. Струсу й контузії немає», — розповів військовий.

ІМІ повідомляє, що Андрій Ящишен влітку минулого року приєднався до лав Збройних сил України та написав, що «на невизначений час зав’язує з журналістикою».

До цього він довго працював журналістом у медіакорпорації «Є». Спеціалізувався на написанні текстів, знімав відео та займався монтажем. Перед цим Андрій також працював журналістом у газеті «Проскурів».

Журналістську освіту здобув, закінчивши факультет української філології та журналістики Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Фото: Андрій Ящишен / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY