detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
28.01.2024 12:45
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 27 січня 2024 року
Подкаст «Дії» в Нацмарафоні та падіння Іл-76.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «1+1», Суспільне, «Інтер», «Ми — Україна».

Блоків ICTV/СТБ та «Ради» в національному етері цієї доби не було.

У новому випуску програми «Нічна варта», яка традиційно виходить у нічному блоці «1+1», говорили про відбудову України. Гостями студії були експертка ринку нерухомості Вікторія Берещак та народна депутатка Олена Шуляк («Слуга народу»). Остання розповіла про компенсації, які українці отримують від держави. 

Також у нічному блоці показали запис подкасту «Слон», у якому міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та журналіст Ілля Кабачинський говорили про пошук особистого ресурсу в умовах війни. Зазначимо, що подкаст виходить на YouTube-каналі «Дія».

Про перебіг американських внутрішньопартійних праймеріз у гостьовій студії Суспільного говорили з міжнародним оглядачем Богданом Ференсом.

Журналіст програми «Схеми» Кирило Овсяний розповів про нове розслідування щодо безпеки систем відеоспостереження в Україні.

У блоці «Інтера» з міжнародним оглядачем Євгеном Добряком говорили про падіння літака Іл-76. Він сказав, що Росія хоче зняти з себе будь-яку відповідальність за війну проти України та використовує для цього всі міжнародні майданчики. 


Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у гостьовій студії «Ми — Україна» говорив про те, як Росія спробує використати тему Іл-76. Зокрема, вони намагатимуться зупинити постачання  систем протиповітряної оборони та виправдати власні злочини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY