detector.media
Олена Ярема
«Детектор медіа»
26.01.2024 21:28
Активісти руху опору «Жовта стрічка» спалили в тимчасово окупованих Донецьку, Макіївці та Мелітополі російські газети (ФОТО)
Активісти руху опору «Жовта стрічка» спалили в тимчасово окупованих Донецьку, Макіївці та Мелітополі російські газети (ФОТО)
У Мелітополі українські партизани також поширили жовті стрічки.

Активісти руху «Жовта стрічка» в тимчасово окупованих містах України спалили пропагандистські кремлівські друковані видання. Про це українські партизани повідомили у своєму телеграм-каналі.

«У Донецьку та Макіївці горить макулатура рашистів. Активісти руху “Жовта Стрічка” спалюють рашистські газети, які сповнені суцільною брехнею. Ми очистимо наші міста від пропаганди окупантів», — написали учасники руху опору.

 

У іншому дописі вони повідомили, що поширили в тимчасово окупованому Мелітополі жовті стрічки й також знищили газети окупантів.

«Спротив українців в Мелітополі триває! Активісти руху “Жовта Стрічка” продовжують поширювати в місті жовті стрічки та знищувати пропагандистську макулатуру рашистів», — йдеться у повідомленні.

«Ми не змирились з окупацією і будемо продовжувати боротьбу до повної деокупації України», — попередили українські партизани.

Детальніше про те, що пишуть пропагандистські ресурси окупованих територій Донеччини та як влаштована комунікація з населенням, читайте в публікації «Інформаційний вакуум і новинний треш: як працює російська пропаганда на окупованій Донеччині».

Фото з телеграм-каналу «Жовта стрічка»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY