detector.media
Марина Баранівська
24.01.2024 10:45
Журналістка видання «Накипіло» Анна М’ясникова зазнала поранення в Харкові
Журналістка видання «Накипіло» Анна М’ясникова зазнала поранення в Харкові
Вона повідомила, що наразі перебуває в лікарні.

Вчора внаслідок одного з ракетних ударів росіян по Харкову зазнала поранення журналістка видання «Накипіло» Анна М’ясникова. Про це, окрім редакції «Накипіло», повідомило й «Суспільне Харків».

Колега М’ясникової, журналіст і директор з розвитку «Накипіло» Віктор Пічугін розповів Суспільному про обставини події.

«Вона йшла вулицею. В момент удару перебувала в 300 метрах від місця влучання. В Ані осколкове поранення в гомілку. Вона спочатку зупинила собі кровотечу. Потім її відправили в лікарню», — сказав Пічугін.

Уже сьогодні Анна М’ясникова на своїй фейсбук-сторінці повідомила, що перебуває в одній із харківських лікарень.

«Дякую усім за турботу, хто мені написав. Наразі в лікарні з гіпсом. Оцей шматок металу пробив кістку та застряг у гомілкостопі, коли я поверталася додому. Трішки не дійшла», — написала журналістка.

«Детектор медіа» звернувся до Анни по коментар.

ОНОВЛЕНО 25 січня об 11:00

У коментарі нашій редакції журналістка уточнила, що вибух стався не у 300 метрах від неї, як повідомив раніше її колега Віктор Пічугін, а значно ближче.

«Вибух стався десь в 30 метрах від мене, як ми проаналізували з колегами моє місцезнаходження та місце прильоту», — написала нам у відповідь журналістка.

Вона також додала, що в результаті обстрілів Харкова того дня у квартирі, де вона мешкає, зачепило одне з вікон на балконі.

«Дуже важливо проходити курси домедичної допомоги цивільним. Я проходила кілька разів за два роки. Думаю, саме це допомогло мені не розгубитися, швидко зорієнтуватися і забігти за будинок, подалі від епіцентру, бо потім пролунав ще другий вибух», — наголосила журналістка.

Наша редакція щиро бажає Анні М’ясниковій якнайшвидше одужати.

Фото: фейсбук-сторінка Анни М’ясникової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY