detector.media
23.01.2024 12:26
30 січня — зустріч клубу редакторів Вокс Україна «Безпека робочих пристроїв для медійників»
30 січня — зустріч клубу редакторів Вокс Україна «Безпека робочих пристроїв для медійників»
Вокс Україна: Нещодавня ситуація зі стеженням за командою журналістів-розслідувачів нагадала про те, що тема безпеки журналістської діяльності залишається такою ж актуальною, як і 10, і 30 років тому.

У вівторок, 30 січня, Вокс Україна запрошує на онлайн-зустріч Клубу редакторів «Безпека робочих пристроїв для медійників».

Коли: 30 січня о 16:00  

Де: Zoom

Тривалість — 1 година.

«Нещодавня ситуація зі стеженням за командою журналістів-розслідувачів нагадала про те, що тема безпеки журналістської діяльності залишається такою ж актуальною, як і 10, і 30 років тому. "Четверта влада" ніколи не може втрачати пильність, адже її кропітка, часто і для багатьох незручна, робота, завжди у фокусі уваги зовнішніх ворогів, внутрішніх недоброзичливців, опонентів, усіх тих, кому робота журналістів так чи інакше заважає. Тому так важливо, щоб медійники вміли дбати про власну безпеку, першим із елементів якої є безпека робочих пристроїв», — пишуть організатори.

Під час заходу експерт з питань цифрової безпеки в Nadiyno.org Павло Бєлоусов, розповість про базові безпекові правила користування пристроями та, зокрема, поділиться секретами правильного налаштування смартфону (мікрофон, камера, екран, геолокація, вміст тощо), щоб значно знизити ризик прослуховування та стеження.

Для участі необхідно зареєструватися: https://forms.gle/J8b3koNsQBjKAo8h6

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY