detector.media
10.12.2004 12:35
У Сімферополі нетверезі прихильники Януковича побили і пограбували члена виборчкому від Ющенка
В ніч з 8 на 9 грудня у Сімферополі група з семи чоловік у нетверезому стані із символікою кандидата на пост Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА побила і пограбувала члена дільничної виборчої комісії № 2 міста Сімферополь від кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА, заступника голови комісії Ігоря ІВАШОВА.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Центрального штабу кандидата на пост Президента України Віктора ЮЩЕНКА.

Потерпілий госпіталізований у відділення нейрохірургії Республіканської клінічної лікарні ім.Семашка з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс мозку і численні забиті місця. Про це 9 грудня в лікарні повідомив журналістам І.ІВАШОВ.

За словами потерпілого, на нього о першій ночі біля магазина "Сільпо" напали троє п`яних хлопців, на одязі яких були зав`язані блакитні стрічки. "Пізніше до них приєдналося ще четверо чоловік, - повідомив І.ІВАШОВ. "Вони повалили мене на землю і стали бити ногами, у результаті чого я виявився на проїзній частині і ледь не потрапив під машину", - розповів потерпілий. У нього відібрали мобільний телефон і гроші. "Напад на мене бачили таксисти й охоронець одного з магазинів", - зазначив І.ІВАШОВ.

Він звернувся із заявою про напад до Сімферопольського міського управління міліції.

"УНІАН"
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY