detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
16.01.2024 21:51
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 14 січня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 14 січня 2024 року
Вибори у Тайвані та відродження російського «СМЕРШу».

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом», «1+1», «Інтер», ICTV/СТБ.

У блоці телеканалу «FreeДом» повторили включення радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка, яке було в етері попередньої доби. 

Китаєзнавець Олександр Федічев розповідав про вибори у Тайвані. Він сказав, що результати виборів не вплинуть на політику Китаю щодо Тайваню, оскільки перемога демократичних сил не стала несподіванкою. І демократична партія не матиме більшості у парламенті. З іншого боку, насправді жодна з головних партій Тайваню не хоче об’єднатись з Китаєм. Вони вважають за необхідне тримати статус-кво й посилювати стосунки з США.

Російська правозахисниця Анастасія Буракова розмірковувала про вибори в Росії та намагання влади уникнути мобілізації. Вона говорила, що армію намагаються укомплектувати найманцями.

Ілля Пономарьов, колишній депутат російської Держдуми, коментував інформацію про відновлення в Росії радянського контррозвідувального підрозділу «СМЕРШ», назва якого розшифровується як «смерть шпигунам». 

Про незалежність російських регіонів від Кремля розмірковував народний депутат України Олег Дунда («Слуга народу»). Він сказав, що в Росії зростають сепаратистські настрої й будь-яка офіційна реакція на них покаже силу подібних рухів. Також він розповідав, що фактично кожен регіон Росії має власну ідентичність та не визнає російської єдності.

Повторили випуск програми «Люди доброї волі», який транслювали 9 січня цього року. Гостею була  інокиня Російської православної церкви закордоном Варвара Ларіна.


Російську пропаганду та її якість обговорювали з російським медійником Дмитром Єловським. За його визначенням, російська пропаганда працює достатньо якісно, проте постійно дорожчає, оскільки пропагандисти хочуть  більше грошей. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY