detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
15.01.2024 14:46
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 13 січня 2024 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 13 січня 2024 року
Проблеми пересічних росіян та внутрішня політика в США.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом», «1+1», «Інтер», ICTV/СТБ.

У блоці телеканалу «FreeДом» з російським блогером Іллею Давлятчиним говорили про протестні настрої в Росії та намагання влади їх знизити. Він сказав, що більшість людей готові терпіти дії влади. І що знищення опозиції – типова фашистська політика, яка була й у 1940-х роках. 

Військовий оглядач Владислав Селезньов говорив про ракетні атаки Росії по Україні. Він сказав, що усі дії російської армії пов’язані з фантазіями Володимира Путіна про зміну балансу сил у світі. 

Український дипломат Володимир Хандогій прокоментував візит до України міністра закордонних справ Франції Стефана Сежурне.  За визначенням гостя, цей візит — символ того, що Франція стоїть поряд з Україною. 

Політичний оглядач Пітер Залмаєв у гостьовій студії «1+1» розмірковував про вибори у США. На його думку, ситуація навколо допомоги Україні не погіршилась і не покращилась. Республіканці вважають важливішим розв’язання проблеми з відкритими кордонами США.

Про підсумки візиту прем’єр-міністра Великобританії Ріші Сунака говорили з політичним оглядачем Володимиром Фесенком. Він пояснив усі переваги підписаної між Україною та Британії Безпекової угоди, а також відмінності цього документу від Будапештського меморандуму.

Український журналіст Роман Цимбалюк коментував замерзання росіян. Він вважає, що Росія дуже багата країна, але має проблеми з фінансовим менеджментом. Якби влада вкладала гроші у свою країну, то інші країни самі хотіли би мати зв’язки з Росією. Проте наразі пріоритети полягають в інвестиціях у пропаганду величі.


Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у вечірньому блоці телеканалу «FreeДом» традиційно аналізував поточні події в Україні та світі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY