detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
13.01.2024 17:45
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 січня 2024 року
Критика київської міської влади та допомога снайперам.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Рада».

Блоків «Ми — Україна» та «Інтера» в національному етері цієї доби не було.

У нічному блоці марафону працювала команда Суспільного. Протягом етеру повторили частину гостьової студії та підсумковий випуск новин попередньої доби.

У програмі «Оперативний черговий», яка виходить у блоці «1+1», про ситуацію на передовій говорили з військовим оглядачем Олександром Мусієнком.

З народним депутатом Данилом Гетманцевим («Слуга народу») у гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили про «Національну стратегію доходів 2024 – 2030 роки». Він сказав, що вона складається з двох блоків реформ: інституційних та податкових. Також Гетманцев розповів, що податкова реформа має синхронізувати українську систему з європейською.

Показали пряму трансляцію спільної пресконференції президентів Литви та України.

Розповіли про збір фонду «Повернись живим» — «Гнів пречистий». Про це говорили зі снайпером на псевдо Атом.

У блоці «Ради» ситуацію зі столичним метро коментував народний депутат Віталій Безгін («Слуга народу»). Він вирішив, що місто, маючи великий бюджет,  не інвестувало в підтримку критичної інфраструктури. Начебто це пов’язано з низьким рівнем менеджменту: буцімто міський голова до обіду працює міським головою, а після обіду головою КМДА. Безгін додав, що, якщо міська влада не розв'яже проблему, то втрутиться парламент. Крім Безгіна про ситуацію у столиці також говорив депутат Київської міської ради Андрій Вітренко («Слуга народу»).

Закон про мобілізацію обговорювали з нардепом Єгором Чернєвим («Слуга народу»). Він сказав, що прогнозувати ухвалення фінального закону важко, бо потрібно допрацювати усі зауваження депутатів. Цю тему також обговорювали з радником керівника Офісу президента Михайлом Подоляком. Він закликав депутатів не вносити правки заради правок, аби заробити на цьому політичні дивіденди.


Також про міжнародну політику України говорили з шеф-редакторкою LB.UA Сонею Кошкіною.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY