detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
11.01.2024 14:45
Конкурс на місця у МХ-5 «Зеонбуду» Нацрада проведе у березні, а місцевий конкурс наприкінці лютого
Конкурс на місця у МХ-5 «Зеонбуду» Нацрада проведе у березні, а місцевий конкурс наприкінці лютого
До участі в обох конкурсах допущено ТОВ «Контент менеджмент груп».

Національна рада з питань телебачення на радіомовлення призначила дати для проведення двох цифрових конкурсів, які були оголошені 16 жовтня 2023 року. Такі рішення регулятор ухвалив під час засідання 11 січня.

Конкурс на мовлення в мережах стандарту DVB-T2 (MPEG-4) місцевої територіальної категорії відбудеться на відкритому засіданні 29 лютого 2024 року. А конкурс на мовлення в мережі МХ-5 місцевої/регіональної територіальної категорії відбудеться 7 березня 2024 року.

Як пише сайт регулятора, до участі в обох конкурсах допущено ТОВ «Контент менеджмент груп». Решту претендентів Нацрада ще не оприлюднила.

Нагадаємо, один з конкурсів оголошений на місцеве мовлення у стандарті DVB-T2. Це 48 ТВК (3-я програма) у містах Камінь-Каширський і Любомль та 47 ТВК (3-я програма) у с. Топільне і смт Цумань Волинської області; а також на 47 ТВК (2-га і 5-та програми) у Дніпрі.

Другий конкурс оголошений для регіональних і місцевих каналів у мережі «Зеонбуду» МХ-5: у п’яти населених пунктах Волинської області — Горохові, Ковелі, Луцьку (Підгайцях), Любешеві, Нововолинську і Шацьку (1-ша програма).

Фото: сайт Нацради

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY