detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
10.01.2024 17:36
ЦНС: Росіяни вивозять колаборантів з окупованих територій України на пропагандистський форум до Москви
ЦНС: Росіяни вивозять колаборантів з окупованих територій України на пропагандистський форум до Москви
За даними українського підпілля, на заході «Мала батьківщина — сила Росії» будуть присутні «представники муніципалітетів» з усіх суб'єктів країни-агресора, а також представники окупаційних адміністрацій.

Росіяни звозять колаборантів з тимчасово окупованих українських території на пропагандистський форум «Мала батьківщина — сила Росії», який відбудеться 15–16 січня в Москві. Про це повідомив Центр національного спротиву (ЦНС).

За даними українського підпілля, на форум приїдуть «представники муніципалітетів» з усіх суб'єктів РФ, а також представники окупаційних адміністрацій. За допомогою заходу Росія намагатиметься «легітимізувати» окупацію в інформаційному просторі. 

«Відвідини таких форумів відстежуються підпіллям й дані про зрадників передаються Руху Опору. Відтак жоден з гастролерів не уникне відповідальності», — зазначили в ЦНС.

Нагадаємо, у грудні Центр нацспротиву повідомляв про те, що в тимчасово окупованому Луганську росіяни провели фестиваль «народів Росії», на який масово зігнали школярів міста. На пропагандистському заході дітей переконували, що вони росіяни, а українці — це вигадана нація.

Раніше окупаційна адміністрація Херсонщини також зганяла бюджетників на пропагандистську виставку «Росія» у Москві. Виставка функціонує ще з листопада та є частиною передвиборчої програми міжнародного злочинця, президента РФ Володимира Путіна. 

Колаж: Центр національного спротиву

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY