detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
09.01.2024 00:42
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 січня 2024 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 7 січня 2024 року
Виробництво дронів та експерти центру «Об’єднана Україна».

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «Рада», ICTV/СТБ, «Інтер».

Блоків «1+1» та Суспільного в національному етері цієї доби не було.

Політичний оглядач та експерт центру «Об’єднана Україна» Валентин Гладких  розповідав про інформаційні атаки Росії, як на території України, так і в усьому світі.

Також цього дня говорили зі співзасновником центру «Об’єднана Україна» Антоном Кучухідзе. Він коментував викрадення росіянами українських дітей із тимчасово окупованих територій. Та стверджував, що у російської пропаганди біполярний розлад, оскільки окупанти вбивають цивільних та при цьому розповідають про їхній захист.

Показали й інтерв’ю з міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим. Із ним говорили про виробництво дронів та потреби оборони. Міністр сказав, що в Україні робиться все можливе для відкриття ринку для залучення більшої кількості виробників. А також додав, що, попри велике власне виробництво, потреба у безпілотниках й засобах радіоелектронної боротьби все ще теж дуже велика.

Підсумковий випуск новин цього тижня готувала команда телеканалу «1+1».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY