detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
30.12.2023 12:10
Проєкт «Сніданок.Вихідний» призупиняє свою роботу. Його ведучі продовжать співпрацю зі «Сніданком з 1+1»
Проєкт «Сніданок.Вихідний» призупиняє свою роботу. Його ведучі продовжать співпрацю зі «Сніданком з 1+1»
Ранковий проєкт вихідного дня на телеканалі «1+1 Україна» тривав упродовж семи років.

Ранковий проєкт «Сніданок.Вихідний» телеканалу «1+1 Україна» оголосив про припинення роботи. Ведучі Валентина Хамайко, Олександр Попов та Ігор Циганик, який долучився вже після повномасштабного російського вторгнення, продовжать співпрацю зі «Сніданком з 1+1». Про це повідомила пресслужба «1+1 Україна».

«Ми дуже вдячні усій творчій команді та ведучим "Сніданку. Вихідний" за чудові суботні та недільні ранки, які ми провели разом. Проте турбулентний час диктує нам необхідність бути гнучкими, приймати часом складні рішення. Але ми не прощаємось із глядачами та сподіваюсь зустрінемось у нових форматах», — прокоментував генпродюсер “1+1 Україна” та директор телевізійного бізнесу Максим Кривицький.

Останній ефір ведучі «Сніданку. Вихідного» проведуть 31 грудня 2023 року в компанії четвірки ведучих «Сніданку з 1+1».

Нагадаємо, «Сніданок. Вихідний» — інформаційно-розважальний проєкт, який виходив на телеканалі «1+1», а згодом на «1+1 Україна» з 2 квітня 2016 року. Впродовж семи років кожних вихідних ведучі у прямому ефірі обговорювали актуальні теми, культурні новинки, цікаві події для всієї сім’ї, побутові лайфхаки, а також готували різноманітні страви та спілкувались із гостями студії.

Ранковий проєкт «Сніданок з 1+1» виходить щодня з 6:30 до 9:30 на телеканалі «1+1 Україна». Його незмінними ведучими є Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв.

На світлині — ведучі Валентина Хамайко та Олександр Попов

Фото надала пресслужба «1+1 Україна»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY