detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
28.12.2023 14:09
Ігнат заперечив інформацію видання Newsweek, начебто F-16 вже в Україні: «висмоктано з пальця»
Ігнат заперечив інформацію видання Newsweek, начебто F-16 вже в Україні: «висмоктано з пальця»
Речник Повітряних сил закликав телеграм-канали та медіа, «яким плювати на власну репутацію», припинити розповсюджувати неправдиву інформацію.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заперечив повідомлення американського видання Newsweek, що літаки F-16 вже нібито перебувають в Україні і причетні до знищення шести російських літаків. Він закликав телеграм-канали не поширювати цю недостовірну інформацію, йдеться в дописі Ігната у фейсбуці.

«Американське видання Newsweek опублікувало матеріал "ніочьом" із неймовірними припущеннями про перебування F-16 в Україні і навіть їх ІМОВІРНУ причетність до знищення шести російських літаків.

Це неабиякий шанс для хайпу наших телеграм-каналів та різних медіа, яким плювати на власну репутацію», — написав Ігнат.

Речник повідомив, що вчора 23 рази вмикався в прямі ефіри українських та іноземних медіа, щоб «розповісти про р@шистський корабель і спростувати ідіотські російські заяви про знищення F-16, а також про недоцільність їх перебування в Україні на даному етапі».

Ігнат додав до допису посилання на матеріал у Newsweek, щоб читачі на власні очі пересвідчилися, що він «висмоктаний з пальця».

Фото: Командування Повітряних сил ЗСУ / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY