detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
22.12.2023 10:22
Квартира ведучого ICTV Андрія Ковальського зруйнована після сьогоднішньої нічної атаки «шахедів»
Квартира ведучого ICTV Андрія Ковальського зруйнована після сьогоднішньої нічної атаки «шахедів»
Журналіст і його сім'я фізично не постраждали.

В ніч з 21-го на 22 грудня близько опівночі «шахед», запущений з території Росії, влучив у багатоповерховий житловий будинок у Солом'янському районі Києва, повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

«Соломʼянський район: внаслідок ворожого обстрілу виникло загоряння на 24 поверсі житлового будинку. Займання було ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. У трьох квартирах часткове руйнування стін на 24-26 поверхах та ще у трьох — вибиті вікна. За попередніми даними, постраждало двоє людей, з яких одну особу — госпіталізовано. Інформація щодо постраждалих уточнюється», — йдеться у повідомленні.

Одна з квартир, що зазнала пошкоджень унаслідок влучання, належить журналісту ICTV, ведучому телемарафону «Єдині новини» Андрію Ковальському, йдеться у повідомленні на сайті ICTV. Разом із ним у квартирі мешкали його дружина Тетяна Хитрик і двоє їхніх дітей.

Наразі відомо, що фізично вони не постраждали.

«Друзі, всім дякую за підтримку. Всі цілі — і то добре», — написав на своїй фейсбук-сторінці журналіст уночі.

«Боже, дякую за життя, дякую, що ми і діти вижили в пеклі. В самому пеклі… що не згоріли живцем під завалами, що змогли потушити полумʼя, що змогли … змогли. Дякую!»написала Хитрик.

«Детектор медіа» звернувся з питанням про те, як можна допомогти родині, що залишилася без даху над головою, до Андрія Ковальського та каналу ICTV. На каналі відповіли, що наразі обмірковують варіанти допомоги сім’ї журналіста, і обіцяли згодом надати офіційні реквізити, за якими можна надсилати допомогу.

ОНОВЛЕНО

Щойно наша редакція отримала від пресслужби каналу ICTV інформацію щодо того, як можна підтримати родину Андрія Ковальського:

«Щоб допомогти Андрію та його родині відновити житло, кошти можна перерахувати на карту його дружини Тетяни: 5375 4112 1062 3422», — повідомила пресслужба ICTV.

Фото: фейсбук-сторінка Андрія Ковальського

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY