detector.media
Гала Скляревська
Юлія Лавришин
20.12.2023 00:48
Сергій Никифоров: Анонімних телеграм-каналів на пресконференції президента не було (ОНОВЛЕНО)
Сергій Никифоров: Анонімних телеграм-каналів на пресконференції президента не було (ОНОВЛЕНО)
Прессекретар президента каже, що «Джокер» та «Вертикаль» не були акредитовані на захід.

Прессекретар Володимира Зеленського Сергій Никифоров у коментарі «Детектору медіа» сказав, що анонімні телеграм-канали не отримували акредитації на пресконференцію президента, яка відбулася 19 грудня 2023 року. 

«Анонімних телеграм-каналів на пресконференції не було. Зокрема “Вертикалі” та “Джокера”. Можливо, хтось ділився з ними матеріалами», — сказав Никифоров.

Джерело «Детектора медіа» в Офісі президента також стверджує, що серед телеграм-каналів акредитовані були лише «Труха» та «Украина сейчас».

Максим Лавриненко, який називає себе власником телеграм-каналу «Труха», під час пресконференції президента (фото: Максим Поліщук, «Детектор медіа»)

Раніше «Детектор медіа» повідомив, що на пресконференцію Володимира Зеленського були акредитовані низка анонімних телеграм-каналів, зокрема «Вертикаль» та «Джокер». Ці канали викладали фото та відео з-за лаштунків пресконференції, а також повідомили, що є присутніми на заході.

ОНОВЛЕНО: Після публікації новини телеграм-канал «Вертикаль» повідомив, що фото та відео з прес-конференції президента були розміщені в цьому каналі для «розіграшу»:

«Детектор медіа» направить запит до пресслужби Офісу президента щодо акредитації телеграм-каналів.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY