detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
13.12.2023 14:21
Державному підприємству «Мультимедійна платформа іномовлення України» погрожують вибухами на його території
Державному підприємству «Мультимедійна платформа іномовлення України» погрожують вибухами на його території
Підприємство повідомляє, що отримало кілька погроз телефоном. Наразі на території ДП «МПІУ» працюють правоохоронці та екстрені служби.

Сьогодні, 13 грудня, державне підприємство «Мультимедійна платформа іномовлення України» отримало кілька анонімних телефонних дзвінків з погрозами вибухів на його території,  а також у готелях та закладах освіти Києва. Про це підприємство повідомило «Детектор медіа» пресрелізом.

Інформацію, яку в ДП «МПІУ» отримали від невідомого чоловіка, що кілька разів телефонував за офіційним номером приймальної підприємства, передали правоохоронцям. Співробітників ДП «МПІУ» евакуювали з потенційно замінованих приміщень, наразі там працюють правоохоронні органи та відповідні екстрені служби.

«Невідомий, який телефонував до ДП “МПІУ”, вимагав  припинити трансляцію телеканалу “FreeДом” у YouTube. Наразі трансляція телеканалів “Дім” і “FreeДом” здійснюється відповідно до програмної сітки», — повідомляють у ДП «МПІУ».

Як ми писали, у вересні цього року Інститут масової інформації отримав на електронну пошту листа про мінування приміщення Укрінформу, де відбувалася презентація проєкту ІМІ та «Детектора медіа» «Мапа рекомендованих медіа».

3 лютого 2023 року поліція шукала вибухівку у приміщенні Держкіно, де того дня мало відбутися засідання комісії щодо обрання керівника «Довженко-Центру».

Фото надала пресслужба ДП «МПІУ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY