detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
12.12.2023 19:32
Львівський медіафорум працює над створенням Media Excellence Program
Львівський медіафорум працює над створенням Media Excellence Program
Програма об’єднуватиме проєкти консультаційного та тренінгово-навчального напрямку роботи організації.

Львівський медіафорум повідомив про плани виділити консультаційний і тренінгово-навчальний напрямок роботи організації в Media Excellence Program, яка об’єднуватиме та доповнюватиме ресурси різних проєктів стратегічної, екстреної та психологічної підтримки. 

Для Media Excellence Program планують розробити чіткі й прозорі процедури приймання заявок на консультації чи навчання, оцінювання потреб редакцій та перевірки результативності. Окрім цього, команда LMF сформує та запропонує медіа перелік експертів у різних галузях.

Як зазначили у Львівському медіафорумі, у 2023 році вони організували, надали або оплатили 173 експертні консультації чи мінінавчання для 40 медійних команд.

Найчастіше редакції зверталися з проханням організувати консультації з: 

Нагадаємо, в листопаді українські медіа отримали доступ до механізму для оскарження незаслужених, на їхню думку, обмежень на соціальних платформах компанії Meta на спеціальній платформі Tech and Journalism Crisis and Emergency Mechanism. З українського боку роботу T&JM координує громадська організація «Львівський медіафорум».

Раніше Львівський медіафорум створив платформу Reporting Ukraine Guide для іноземних журналістів, які їдуть в Україну або пишуть про українські події. На сайті можна знайти перевірені джерела, якісні українські медіа і бази експертів, пояснення правил і обмежень воєнного часу, а ще книжки й курси лекцій про Україну.

Фото: LMF

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY