detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
11.12.2023 14:10
На фронті загинув військовослужбовець, механік Patriot Rental Руслан Володін
На фронті загинув військовослужбовець, механік Patriot Rental Руслан Володін
Він долучився до ЗСУ як доброволець у перші дні повномасштабного вторгнення росіян.

На фронті загинув військовослужбовець, працівник кіноіндустрії «1st Dolly», механік Patriot Rental Руслан Володін. Про це написало Державне агентство України з питань кіно, посилаючись на повідомлення в соцмережах Фестивалю кінооператорського мистецтва «Кіноко».

Руслан Володін з 2007 року працював у кіноіндустрії. Серед фільмів і серіалів, до створення яких він долучився, — «Захар Беркут», «Кіборги», «Сторожова застава», «Незламна», «Нюхач».

28 лютого 2022-го як доброволець мобілізувався до лав ЗСУ. Дослужився до звання лейтенанта, був командиром роти вогневої підтримки 205-го батальйону.

Про загиблого колегу написав на своїй фейсбук-сторінці режисер українського детективного серіалу «Нюхач» Артем Литвиненко.

«Русік..... Не можу це усвідомити....... Перебирав фото — і майже на всіх ти працюєш. В найважчі зміни, з овертаймом та недосипами — ти завжди посміхаєшся, завжди в доброму гуморі. Справжній профі, надійний і "свій", тебе любили і поважали всі.  Ти пішов добровольцем в перші ж дні. Не міг по-іншому. В цьому весь ти. Війна, клята росія, забирає в нас кращих....», — написав Литвиненко.

Редакція «Детектора медіа» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Воїна.

Фото: скриншот

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY