detector.media
07.12.2023 21:49
Внаслідок важкого поранення на фронті помер відомий український актор Василь Кухарський
Внаслідок важкого поранення на фронті помер відомий український актор Василь Кухарський
Із перших днів повномасштабної війни актор театру і кіно Василь Кухарський пішов захищати Україну у складі ЗСУ.

Сьогодні відійшов у Вічність відомий український актор, воїн ЗСУ Василь Кухарський.

Про це повідомила його дружина Наталка Гордій-Кухарська.

«Сьогодні пішов на Небеса мій прекрасний чоловік, справжній воїн, мужній козак, талановитий актор , такий тато, про якого можна просто мріяти — Василь Кухарський. Любий і рідний, миленький котєтко, лети високо. І будь поруч завжди», — написала дружина Героя.

«Детектору медіа» пані Наталія підтвердила, що смерть її чоловіка сталася внаслідок важкої трамви, яку він отримав на фронті. 

Василь Кухарський був поранений кілька місяців тому і весь цей час перебував у лікарні. Він помер усього через кілька днів після свого дня народження. Йому виповнилося 42 роки.

Про смерть актора повідомив і Київський академічний драматичний театр на Подолі, у якому він працював. 

«Не стало Василя Кухарського. Він так і не зміг повернутися до життя. Дату прощання повідомимо згодом», — ідеться в повідомленні КАДТП.

Із перших днів повномасштабної війни Василь Кухарський став до лав ЗСУ. У вересні режисер Олесь Санін повідомив, що Кухарського тяжко поранили в бою і він перебуває в київській лікарні.

«За Лицарями не плачуть. Про них складають легенди. Василь Кухарський, ти щиро любив і не терпів фальші. Честь!» — написав Олесь Санін.

Василь Кухарський — український актор театру й кіно. У 2005 році закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. З 2008 року був актором Київського академічного драматичного театру на Подолі.

Знявся в десятках фільмів та серіалів, найбільш відомі ролі — Семен Босий у фільмі Михайла Іллєнка «Толока» та головна роль у стрічці «Максим Оса: золото Песиголовця». 

Лавреат ХХ премії «Київська пектораль» за найкраще виконання чоловічої ролі у спектаклі «На дні».

Фото: Василь Кухарський у фільмі «Максим Оса: золото Песиголовця»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY