detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
06.12.2023 19:00
ЦНС: Росіяни планують поширити пропагандистську літературу в міжнародних наукових бібліотеках
ЦНС: Росіяни планують поширити пропагандистську літературу в міжнародних наукових бібліотеках
За даними українського підпілля, у цій літературі йтиметься про начебто історичну належність тимчасово окупованих територій України до РФ. Метою провокації є імітація підтримки агресії Росії серед іноземних науковців.

Росіяни планують заполонити міжнародні наукові бібліотеки пропагандистською літературою. Про це повідомив Центр національного спротиву. 

За даними українського підпілля, російська академія наук в межах програм обміну науковою літературою прагне поширити в бібліотеках світу пропагандистські видання, щоб згодом висвітлити це в кремлівських ресурсах.

У цій літературі йтиметься про начебто історичну належність тимчасово окупованих територій України до РФ. Метою провокації є імітація підтримки військової агресії Росії серед іноземних науковців.

«Центр національно спротиву закликає не піддаватись російській пропаганді, адже саме кремлівські апологети війни несуть відповідальність за смерть сотні тисяч українців.  Завданням російської брехні є дезорієнтація своєї жертви в інформаційному середовищі з метою проведення подальших військових кампаній проти сусідніх держав», — зазначили в ЦНС. 

Ілюстрація: Центр нацспротиву

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY