detector.media
04.12.2023 21:22
Окупанти моніторять соцмережі в пошуках членів українського підпілля
Окупанти моніторять соцмережі в пошуках членів українського підпілля
Росіяни перевіряють уподобання патріотичних українських сторінок у соцмережах і намагаються вирахувати серед них місцевих мешканців тимчасово окупованих територій.

Росіяни на тимчасово окупованих територіях продовжують розшукувати членів українського підпілля, інформує Центр національного спротиву.

«Наразі зафіксовано випадки, коли окупанти моніторять вподобання патріотичних українських сторінок у соцмережах й намагаються вирахувати серед них місцевих мешканців ТОТ», — йдеться в повідомленні Центру.

У Центрі національного спротиву, який, нагадаємо, створено Силами спеціальних операцій, звернулися до українців, що вимушені перебувати в тимчасово захоплених населених пунктах, із проханням зберігати пильність і зайвий раз не наражати себе на небезпеку. 

Водночас ЦНС закликає допомогти Силам Оборони пришвидшити деокупацію рідного краю і повідомляти про зрадників та місця розташування ворога за посиланням

Нещодавно ми повідомляли, що активісти руху спротиву «Жовта стрічка» прикрасили вулиці тимчасово окупованих Луганська, Генічеська, Ялти, Сімферополя, Севастополя та Алушти української символікою.

Тим часом  окупанти вербують інформаторів серед безробітних на ТОТ півдня України. За даними українського підпілля, завербовані інформатори на тимчасово окупованих територіях повідомляють ворогу про місцевих проукраїнських мешканців, колишніх учасників АТО/ООС і тих, чиї близькі зараз воюють у Силах оборони України.

Фото: Центр національного спротиву

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY