detector.media
01.12.2023 09:40
До 21 грудня — реєстрація на конкурс грантів «Доступ до надійних новин на окупованих та прифронтових територіях / Сталий розвиток медіабізнесу»
До 21 грудня — реєстрація на конкурс грантів «Доступ до надійних новин на окупованих та прифронтових територіях / Сталий розвиток медіабізнесу»
До конкурсу запрошуються українські медіаорганізації, незалежні медіа, нетрадиційні гравці медіасфери, такі як бізнес, ІТ, компанії мобільного зв’язку, соціальні підприємства, арт-інституції, рекламні агентства та інші організації.

«Медійна програма в Україні» (або «МПУ»), що виконується неурядовою організацією Internews за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), запрошує до подання проєктних пропозицій на конкурс «Доступ до надійних новин на окупованих та прифронтових територіях / Сталий розвиток медіабізнесу».

Грантовий конкурс має дві мети: покращити сталість медіабізнесу та розширити доступ громадян до достовірних новин на окупованих та прифронтових територіях.

Середня сума наданих грантів становитиме близько $25 000 для проєктів тривалістю до шести місяців, але відбіркова комісія розглядатиме заявки на довший період, якщо вони будуть добре обґрунтовані. Підтримані проєкти розпочнуться приблизно у квітні 2024 року.

Проєкти повинні шукати можливості для розв'язання однієї чи кількох з нижченаведених проблем:

Усі деталі конкурсу за посиланням.

Проєктні пропозиції разом з бюджетом мають бути надіслані англійською та українською мовами  двома окремими файлами на електронну адресу UA-MPU@internews.org до 21 грудня 2023р. до 18:00 (за київським часом).

У темі листа вкажіть: «Доступ до надійних новин на окупованих та прифронтових територіях / Сталий розвиток медіабізнесу».

Фото: Mika Baumeister/Unsplash

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY