detector.media
29.11.2023 14:03
7 грудня — експертна дискусія «Єдина прескарта в Україні: рухаємось до реалізації разом»
7 грудня — експертна дискусія «Єдина прескарта в Україні: рухаємось до реалізації разом»
Під час події будуть презентовані результати нового опитування журналістів щодо єдиної прескарти, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва.

У четвер, 7 грудня,  об 11:00 онлайн Комісія з журналістської етики за підтримки International Media Support (IMS) проведе експертну дискусію «Єдина прескарта в Україні: рухаємось до реалізації разом».

Під час заходу обговоримо:

Під час події будуть презентовані результати нового опитування журналістів з цих питань, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва з 4 до 23 жовтня 2023 року на замовлення КЖЕ.

До участі та активної дискусії запрошуються представники і представниці профільних міністерств та відомств, медійних громадських організацій, медіаексперти, регіональні журналісти та журналістки, а також викладачі і студенти факультетів журналістики.

Реєстрація за посиланням.

Нагадаємо, Комісія з журналістської етики, як орган саморегуляції журналістів і редакцій, вже багато років займається питаннями захисту репутації журналістської професії, протидії зловживанню статусом журналіста та фальшуванню  посвідчень, безвідповідальному розповсюдженню інформації.

Зокрема, у 2022 році Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва та Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), на замовлення КЖЕ, провели загальнонаціональне опитування «Інформації з яких джерел більше довіряють українці та якими, на їхню думку, є критерії професійності журналістів» та експертне опитування «Критерії належності до журналістики та ставлення до єдиної прескарти».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY