detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
24.11.2023 19:07
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 листопада 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 23 листопада 2023 року
Готовність енергосистеми до складної зими та зовнішньополітичні питання.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці «Рада» показували засідання депутатів Верховної ради України.

У блоці канали «Ми — Україна» виконувач обов’язків директора держпідприємства «Гарантований покупець» Артем Некрасов звітував про покращення роботи енергосистеми в умовах війни.

Перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький нагадував водіям про необхідність змінити гуму на зимову, а також про необхідність носіння світловідбивних елементів на одязі  в темний час доби.

Політичний оглядач Володимир Фесенко вважав, що стосунки між США та Китєм після зустрічі лідерів країн не будуть дружніми, але головне, що немає відкритого конфлікту. 

У блоці Суспільного голова центру політичних студій «Доктрина» Ярослав Божко говорив про відмову Вірменії брати участь у саміті «Організації договору про колективну безпеку».

У блоці «Інтер» питання допомоги переселенцям, які шукають роботу, коментувала директорка Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк. Вона нагадала, що внутрішньоперемішені особи можуть не ставати на облік у Центри зайнятості, але водночас претендувати на виконання суспільно-корисних робіт, де на оплату праці передбачені півтори ставки — це більше 10 тисяч гривень.


Із міністром енергетики України Германом Галущенком обговорювали можливі блекаути та можливе введення графіків відключення електроенергії. Він сказав, що наразі не було масованих ударів по об’єктах енергосистем, а також відзначив підвищення кваліфікації та забезпечення сил протиповітряної оборони.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY