detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
22.11.2023 15:31
Продюсерка та ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv Людмила Немиря: «У мене забрали доступ до ютуб-каналу, який я створювала протягом 10 років»
Продюсерка та ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv Людмила Немиря: «У мене забрали доступ до ютуб-каналу, який я створювала протягом 10 років»
Медійниця починає новий власний ютуб-проєкт з нуля.

У вівторок, 21 листопада, генеральна продюсерка та ведуча ютуб-каналу Ukrlife.tv Людмила Немиря опублікувала звернення, в якому повідомила, що втратила доступ до каналу, для якого створювала контент і розвивала протягом багатьох років.

«Я хочу чесно зізнатися вам, що сьогодні мені дуже боляче, — сказала Людмила Немиря. — Мені боляче через те, що вчора у мене забрали доступ до ютуб-каналу, який я створювала протягом 10 років. Від сьогодні все, що буде публікуватися на каналі Ukrlife.tv, вже не буде мати до мене жодного стосунку».

У своєму зверненні Людмила Немиря не уточнила деталей, за яких втратила доступ до ютуб-каналу Ukrlife.tv. Вона також відмовилась від коментаря у відповідь на прохання нашої редакції розповісти подробиці.

«Я звикла довіряти людям, і мені не спадало на думку, що таке можливо. Але це сталося», — лиш констатує у зверненні ведуча і продюсерка.

Вона також повідомила, що запускає на ютубі новий канал — «Ukrlife.tv з Людмилою Немирею».

«Я починаю з нуля, і канал протягом деякого часу не матиме монетизації. Ukrlife.tv давно звик спиратися лише на самоокупність», — каже Людмила Немиря і просить підтримати її зусилля донатами і підписками.  

Крім того, ведуча наголосила, що як власниця авторських прав на матеріали за її участі, що публікувались на ютуб-каналі Ukrlife.tv, вона хоче зберегти їх і шукає юридичної допомоги для реалізації цього.

«Я мріяла створити платформу, де розумні люди будуть зустрічатися, думати, висловлюватися, обговорювати. І я її створю, я вам обіцяю, як би тяжко мені не було», — сказала Людмила Немиря.

Канал Ukrlife.tv було створено 29 квітня 2013 року. На сьогодні на каналі опубліковано 15089 відео, він має 753 тисячі підписників і понад 300 млн переглядів. Тут щодня виходили інтерв'ю Людмили Немирі з різними експертами.

Фото: скриншот

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY