detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
20.11.2023 19:20
У ДТП на Миколаївщині загинула журналістка видання «Новини-N» Олена Левицька
У ДТП на Миколаївщині загинула журналістка видання «Новини-N» Олена Левицька
Через складні погодні умови легковий автомобіль, у якому їхали Олена Левицька та її чоловік Сергій, втратив керування та зіткнувся із зустрічним мікроавтобусом.

У неділю, 19 листопада, в ДТП загинула 29-річна журналістка миколаївського видання «Новини-N» Олена Левицька. Про це повідомили її колеги на сайті видання.

На трасі Н-11 Дніпро — Миколаїв біля села Добра Воля Новобузького району через складні погодні умови автомобіль «ZAZ Форза» втратив керування та зіткнувся із зустрічним мікроавтобусом.  

У легковому авто їхали Олена Левицька та її чоловік Сергій. Вони померли в лікарні.

20 листопада Державне бюро розслідувань повідомило про розслідування смертельної ДТП. Справу відкрили за статтею про порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що призвело до загибелі потерпілого.

Протягом останніх п'яти років журналістка працювала в «Новини-N».

«Саме в нас пройшло її становлення як журналіста. Олену любили та цінували в колективі за характер, веселу вдачу й доброту, глибокий професіоналізм та порядність. Всі щиро раділи, коли вона повідомила, що виходить заміж. Її обранцем став бойовий офіцер, який з перших днів війни захищав нашу країну від російської агресії. На жаль, доля виявилася надто жорстокою до закоханих, відпустивши їм трохи більше п'яти місяців подружнього життя», — написала редакція. 

«Детектор медіа» висловлює щирі співчуття рідним, близьким та колегам Олени Левицької.

Фото: «Новини-N»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY