detector.media
17.11.2023 22:21
23 листопада – вебінар «Відповідальність за поширення інформації» від Платформи прав людини
23 листопада – вебінар «Відповідальність за поширення інформації» від Платформи прав людини
Навчання відбувається в межах проєкту «Посилення громадянської журналістики в Україні».

У четвер, 23 листопада, Платформа прав людини запрошує приєднатися до розмови про відповідальність за поширення інформації.

Вебінар пройде в межах навчального онлайн-курсу з громадянської журналістики, який допоможе краще орієнтуватися в інформаційному просторі та навчить ефективно реагувати на виклики свободі слова в умовах війни. Курс складається з 6 вебінарів.

Актуальну в умовах воєнного стану тему будуть розбирати медіаюристи і практикуючі адвокати Платформи прав людини – Микола Гринишак і Роман Васильняк.

Вебінар буде проходити з 10.00 до 12.00. 

Лінк на зустріч зареєстровані учасники й учасниці отримають напередодні заходу. 

Реєстрація за посиланням.

Навчальний онлайн-курс з громадянської журналістики – ініціатива Платформи прав людини. Щочетверга, з 9 листопада по 14 грудня, ППЛ проводить тематичні вебінари з профільними експертами.  

Учасники й учасниці, які відвідають усі 6 вебінарів, отримають сертифікати про успішне навчання на онлайн-курсі з громадянської журналістики.

Навчання відбувається в межах проєкту «Посилення громадянської журналістики в Україні», який має на меті підвищити рівень якості громадянської журналістики в Україні та реалізується завдяки фінансуванню United Nations Democracy Fund (UNDEF). 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY