detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
17.11.2023 15:42
Bloomberg: Зеленський сказав, що наявна в нього інформація свідчить про наміри Росії реалізувати в Україні «Майдан 3»
Bloomberg: Зеленський сказав, що наявна в нього інформація свідчить про наміри Росії реалізувати в Україні «Майдан 3»
На зустрічі з групою журналістів президент України сказав, що «Майдан для них (росіян. — "ДМ") — це переворот».

У четвер на зустрічі з групою журналістів у своєму офісі президент України Володимир Зеленський, зокрема, сказав, що наявна в нього інформація свідчить про наміри Росії реалізувати в Україні «Майдан 3». Про це повідомляє Bloomberg.

«У нашої розвідки є інформація, яка також надійшла від наших партнерів», — сказав Зеленський, описуючи план дезінформації, відомий як «Майдан 3».

«Майдан для них — це переворот, тому операція зрозуміла», — додав президент.

Він не навів більше деталей, зазначає у своїй публікації Bloomberg, однак дав зрозуміти, що «Москва також прагне посіяти розкол в українському суспільстві, створюючи “хаос” усередині країни та, зрештою, усунути президента».

Читайте також:

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» писав, що представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов пояснював, що головне завдання російської пропаганди — нав’язати Заходу думку, що Україна нібито ніколи не переможе.

Крім того, як повідомляло ГУР, 5 серпня 2023 року в адміністрації президента Росії провели нараду щодо чергового етапу інформаційної війни в українському та світовому медіапросторах та затвердили план дій.

Джерело фото: сайт Офісу президента України

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY