detector.media
09.11.2023 15:50
«1+1 Україна» готує святкову прем’єру до Святвечора
«1+1 Україна» готує святкову прем’єру до Святвечора
У проєкті «Різдво. Ти не один» глядачі побачать колядки в сучасному оформленні, сучасне переосмислення народних костюмів, 12 страв від найвідомішого кухаря країни та українських артистів у гостях.

Цього Святвечора, 24 грудня, о 21:00 на телеканалі «1+1 Україна» покажуть прем’єру проєкту «Різдво. Ти не один». Про це повідомляє телеканал у своєму пресрелізі.

«У такий непростий для країни час учасники проєкту згуртувались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця. Проєкт об’єднає героїв нового часу, артистів, ведучих, волонтерів, а разом з ними — усіх українців, аби разом зустріти Різдво.

Проєкт «Різдво. Ти не один» занурить глядачів в українську історію та різдвяні традиції. Колядки та щедрівки зазвучать по-новому, відомі ж і найулюбленіші хіти наповняться різдвяними мотивами. Виступи зірок будуть поєднані з теплими розмовами, з відомими героями та гостями у камерній атмосфері», — йдеться у пресрелізі.

У проєкті глядачі побачать колядки в сучасному музичному оформленні, сучасне переосмислення народних костюмів, 12 страв від найвідомішого кухаря країни.

Зйомки пройдуть у головній національній святині — Софійському соборі.

Подивитись святковий проєкт можна буде також на телеканалі ТЕТ. Знайти телеканали «1+1 Україна» і ТЕТ можна на платформі онлайн-телебачення «Київстар ТБ».

Над створенням проєкту працює команда Big Brave Events.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY