detector.media
Роман Мельник
«Детектор медіа»
09.11.2023 14:53
Херсонська медійниця Катерина Цимбалюк запускає власну радіостанцію
Херсонська медійниця Катерина Цимбалюк запускає власну радіостанцію
Радіостанцію наразі робитиме команда з трьох осіб. Спершу радіо мовитиме лише в інтернеті, але команда планує отримати FM-частоту. Про інвесторів поки не повідомляють.

Херсонська медійниця, радниця голови Херсонської ОВА Катерина Цимбалюк оголосила про запуск власної радіостанції «X.ON». Про це вона написала у фейсбуці.

За словами Катерини, радіостанція почне мовити 11 листопада, у день звільнення Херсона. Цього дня вона обіцяє провести символічний радіоміст між Херсоном та херсонцями, яких розкидало по всьому світу.

«Гадаю, можна буде одне одному переказати вітання — буде круто зробити приємність близьким. Тим більше коли нас розкидало по світу... Радіоміст! Символічно», — написала вона.

У коментарі представнику ІМІ Цимбалюк розповіла, що радіостанцію робитиме поки невеликою командою з трьох осіб. »Вони всі медійники, команда невелика, але потужна», — сказала вона.

Вона додала, що через те, що в Херсоні наразі дуже мало людей, ведучі запрошуватимуть до співавторства та співучасті в проєктах людей зі всього світу, яким близький Херсон. 

Наразі радіостанція мовитиме лише в інтернеті, але команда планує брати участь у конкурсі й отримати FM-частоту. Про інвесторів нового медіапроєкту поки не повідомляють.

«У мене є певний медійний, радійний досвід. Тому я цим питанням опікуюся і просуваю його активно. Ми зараз активно подаємо заявки на гранти, шукаємо фінансування», — додала вона. 

Катерина Цимбалюк — відома радіо- та телеведуча. Під час окупації Херсона та після звільнення міста займалася волонтерством. З весни 2023 року працює радницею голови Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

Фото: Катерина Цимбалюк / фейсбук 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY