detector.media
09.11.2023 15:25
Кількість промокодів для економії на онлайн-бронюванні у 2023 році стабільно зростає — аналітика від експертів порталу Deshevshe
Кількість промокодів для економії на онлайн-бронюванні у 2023 році стабільно зростає — аналітика від експертів порталу Deshevshe
Кількість промокодів для економії на онлайн-бронюванні у 2023 році стабільно зростає

У 2023 році українці знову почали подорожувати, купувати квитки та бронювати житло саме для відпочинку. Експерти порталу Deshevshe зазначають, що про повернення попиту в даній сфері свідчить збільшення кількості вигідних пропозицій від перевізників, туристичних операторів та платформ з бронювання житла. Бізнес реагує на підвищення попиту збільшенням кількості промокодів, купонів та інших інструментів економії. 

Booking збільшив прибуток у півтора раза

Якщо у 2022 році Booking та інші подібні сервіси масово звітували про суттєве падіння доходів, то поточний рік більш успішний у фінансовому плані. Такий стан ринку підтверджує й те, що промокоди та бонуси Deshevshe в даній категорії у 2023 році шукають на 30% частіше, ніж торік.

Представники Booking заявили, що у другому кварталі поточного року їх доходи виросли у 1,5 раза і досягли показника понад 5 мільярдів доларів, загальний обсяг бронювань виріс на 15%. Аналітики пов’язують це, в основному, зі скасуванням пандемії. Українці, попри те, що війна досі триває, також почали частіше бронювати житло в інших країнах, в тому числі застосовуючи промокод Booking.

Зручність та доступність онлайн-бронювання

Люди все частіше обирають онлайн-бронювання, плануючи як подорож за кордон, так і в межах України. Подібні сервіси дають змогу користувачам швидше знаходити бронювати зручні варіанти для подобової оренди, а також суттєво економити, застосовуючи різноманітні промокоди та купони на знижку.

Основні причини, чому все більше людей обирають саме онлайн-бронювання:

сучасний сервіс платформ бронювання значно знижує ризик скасування заселення та робить угоди надійнішими;

Роль останнього критерію в останні роки зростає, що підтверджують аналітики порталу з промокодами Deshevshe. Щобільше, певний відсоток користувачів навіть залишає бронювання незавершеним, коли не знаходить промокода на знижку. Бізнес реагує на такі зміни в купівельній поведінці споживачів. В умовах постійного зростання рівня конкуренції компанії все частіше використовують такий інструмент маркетингу, як знижки, промоакції, купони. За даними аналітиків порталу Deshevshe, в категорії бронювання житла тільки за минулий рік кількість промокодів зросла на 20%. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY