detector.media
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
04.11.2023 11:30
Організатори Donbas Media Forum 2023 опублікували програму заходу
Організатори Donbas Media Forum 2023 опублікували програму заходу
Фокусною темою цьогорічного заходу є вивчення трансформацій, які переживає українська медійна спільнота через повномасштабне вторгнення.

Дводенна конференція для журналістів та медіаекспертів Donbas Media Forum 2023 відбудеться у Києві 10 та 11 листопада. Захід пройде в офлайн форматі, з онлайн-трансляцією головної сцени на сторінці у Facebook та на YouTube. Про це повідомила пресслужба DMF.

У рамках цьогорічного Форуму передбачено близько 30 панелей. Фокусною темою заходу є вивчення трансформацій, які переживає українська медійна спільнота через повномасштабне вторгнення. Серед основних напрямків дискусій — журналістика в умовах війни, реконструкція, відбудова в післявоєнний період, стійкість до пропаганди, безпека журналістів та медіа, етика та війна, технології та штучний інтелект, розслідувальна журналістика, соціальні мережі в журналістиці, євроінтеграція тощо.

Повна програма цьогорічного DMF у форматі розкладу — на сайті

Серед спікерів Donbas Media Forum цьогоріч можна почути українських представників медіаспільноти, зокрема: 

З іноземних спікерів організатори форуму називають старшого міжнародного кореспондента The Guardian Люка Ґардінга (Великобританія), представницю Balkan Investigative Reporting Network Джету Ксарру (Косово), кореспондента France24 Гуллівера Крегга, старшого репортера в Україні для Liberation, RFI, проєктного координатора CFI Media Development в Україні Стефана Сіоана та кореспондента газети La Croix в Україні Фабріса Депре

Зазначимо, ГО DII-Ukraine (раніше — Донецький Інститут Інформації) — організаторка щорічного Donbas Media Forum. Працює за напрямами інформаційної реінтеграції, протистояння інформаційній агресії та розвитку незалежного медіасередовища в Україні. 

У 2021 році Donbas Media Forum у форматі ток-шоу зібрав 28 тисяч глядачів. Впродовж двох днів Форуму відбулось 14 дискусій у студії в Києві, а перед тим ще одна регіональна у Краматорську. Загалом до Форуму у змішаному форматі (онлайн та ток-шоу) змогли долучитись близько 100 людей, зокрема й учасники з Чехії, Естонії, Нікарагуа.

Фото: Donbas Media Forum 2023

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY