detector.media
Денис Шабанін
Софія Скиба
«Детектор медіа»
02.11.2023 11:46
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 31 жовтня 2023 року
Про що говорили в етері марафону «FreeДом» 31 жовтня 2023 року
Протести в Махачкалі та вербування жінок у Росії.

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері марафонів «Єдині новини #UAРазом» та «FreeДом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «FreeДом», «Інтер», «1+1».

Про переслідування росіян у блоці телеканалу «FreeДом» розповідала  правозахисниця Анастасія Буракова. На її думку, це робиться для того, аби налякати якомога більше людей. Також вона розмірковувала про протести у Махачкалі.

Аналітик «Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки» Сергій Жуков розповідав про російську пропаганду. Зокрема, про єврейські погроми та реакцію на події російської влади. За його словами, перемикання уваги на інших — стандартний метод російської пропаганди. 

Російська політична оглядачка Ольга Курносова говорила про  російську армію. Вона зазначила, що у війську панують етнічні конфлікти й дуже скоро там почнуть вбивати офіцерів. Вона розповідала, що російських солдатів уже можуть розстріляти за відмову виконувати накази.

У програмі Сакена Аймурзаєва «Люди доброї волі» цього дня говорили з російським медіаменеджером Аркадієм Майофісом: про порівняння війн  України та Ізраїлю, зміни в Ізраїлі після початку війни та силу армії. Ішлося і про умовні кордони помсти та як їх не перетнути. 

Про вербування жінок до російської армії у блоці «Інтера» говорили з воєнним оглядачем Валерієм Рябих.

А російська правозахисниця та очільниця фонду «Русь сидяча» Ольга Романова говорила про зростання злочинності в Росії після повернення російських злочинців з війни проти України.


Головний редактор ізраїльського інформаційного порталу «Деталі» Еміль Шлеймович розповідав про війну в Ізраїлі та початок наземної операції на території Смуги Гази.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY