detector.media
01.11.2023 15:56
До 15 листопада — реєстрація на проєкт з протидії дезінформації Fight for Facts
До 15 листопада — реєстрація на проєкт з протидії дезінформації Fight for Facts
Проєкт триватиме з грудня 2023 до квітня 2027 року.

Європейська журналістська мережа n-ost (Берлін), Львівський медіафорум (Львів) та Інститут масової інформації (Київ) запрошують регіональні онлайн-медіа з усієї України взяти участь у довгостроковому проєкті Fight for Facts. 

Мета проєкту – комплексно підтримати редакції в боротьбі з дезінформацією і пропагандою, а також посилити їхню спроможність.

Програма передбачатиме події та тренінги на різноманітні теми – від створення якісного контенту та його просування до управління виданням та фінансової незалежності, а саме:

Організатори шукають 16 редакцій, які вже виявили себе як якісні медіа у своїх регіонах та бачать участь у проєкті як інвестицію у власний розвиток.

«Ми очікуємо, що участь у проєкті братимуть не окремі журналісти, а команди – включно з редакторами, менеджерами та фінансовими директорами», — повідомляють організатори.

Перша зустріч-знайомство відібраних команд відбудеться 7–8 грудня у Львові.

Для реєстрації у проєкті, заповніть анкету до 15 листопада 2023 року. Рекомендовано подавати заявку від менеджера чи редактора медіа.

У разі виникнення питань пишіть співкоординаторці проєкту Альоні Вишницькій на e-mail: vyshnytska@n-ost.org.

Проєкт Fight for Facts реалізується за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY