detector.media
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
31.10.2023 12:50
Ярослав Пахольчук презентував три нові канали в Нацраді. Він хоче розвивати приватний бізнес
Ярослав Пахольчук презентував три нові канали в Нацраді. Він хоче розвивати приватний бізнес
«Віжн 2» буде чоловічим каналом, «Віжн 3» — жіночим, а «УНІАН-2» — інформаційно-публіцистичний.

У  разі отримання ліцензії  нові канали вийдуть в ефір впродовж кількох місяців. Про це під час засідання Національної ради з питань телебачення та радіомовлення розказав Ярослав Пахольчук. Він представився як співзасновник ТОВ «Солюшнс», яке є власником платформи кіно та телебачення Київстар ТБ, супутникового оператора Viasat, телеканалів Сomedy Cental та УНІАН. Крім цього, компанія займається дистрибуцією телеканалів та бізнесом у Digital-сегменті.

За його словами, «Віжн 2» буде чоловічим каналом, «Віжн 3» — жіночим, а «УНІАН-2» — інформаційно-публіцистичний.

«Значно вигідніше йти пакетом і домовлятись про пакет каналів, — сказав він. — Ми почнемо з  бібліотечного продукту. Одразу запустимо прямоефірні проєкти інфотеймент-формату. У перший рік у нас не буде дорогих шоу. Але згодом вони будуть».

За його словами, вже готова матеріально-технічна база для запуску каналу.  Також для цих мовників підібрана команда.

«Нам важливо завершити переговори з правовласниками. Коли будуть ліцензії, ми зможемо завершити переговори. Я очікую, що це питання місяців», — додав він.

 У пресслужбі «1+1 медіа» «Детектору медіа» уточнили, що ці телеканали належать ТОВ «Солюшнс», кінцевим бенефіціарним власником якої є Світлана Міщенко, а другим співвласником компанії є Ярослав Пахольчук. Йдеться про розвиток окремого приватного бізнесу, не повʼязаного з 1+1 media.

Нагадаємо, три нові канали беруть участь у конкурсі на мовлення у державному мультиплексі МХ-7. Заявки на участь у конкурсі подало 11 компаній: «Сонце», «Ісландія», «Рада», «Тюсо», «Ми — Україна», «Світло» та нові канали групи «1+1» з логотипами «Уніан 2», «Віжн 2» та «Віжн 3».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY