detector.media
31.10.2023 11:35
«Укрпошта» змінила тарифи на передплату друкованих видань на наступний рік
«Укрпошта» змінила тарифи на передплату друкованих видань на наступний рік
У компанії пояснили цей крок наміром забезпечити хоча б мінімальну рентабельність надання послуг та уникнути подальших збитків.

Національний поштовий оператор «Укрпошта» оновив тарифи на передплату друкованих видань на 2024 рік. Вони почнуть діяти з 1 листопада, повідомляє сайт компанії.

Досі вартість операцій, пов’язаних із доставкою газет і журналів, залежала від ваги й обсягу видання (кількості шпальт) та кількості виходів на мінімальний термін передплати. 

«Відтепер достатньо вибрати сферу розповсюдження медіа: загальнодержавне чи місцеве. Доставка одного примірника становитиме 5 грн для загальнодержавних медіа і 4 грн — для місцевих медіа», — йдеться у повідомленні.

Послуга з приймання передплати на періодичні друковані медіа — на одну адресу незалежно від кількості видань — становитиме 15 грн (без ПДВ).

Передплата приймається по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій Луганської, Донецької та Херсонської областей. На загальнодержавні друковані медіа — до 20 грудня, а на місцеві — до 26 грудня 2023 року. Доставка газет і журналів у звільнених населених пунктах відновлюватиметься за умови, якщо це безпечно для клієнтів та працівників «Укрпошти».

Оформити передплату можна трьома способами: онлайн, у поштових відділеннях та через листонош. 

В «Укрпошті» пояснили, що тарифи на доставку періодичних друкованих медіа було переглянуто, щоб забезпечити хоча б мінімальну рентабельність надання послуг та уникнути подальших збитків, сприяти покращенню сервісу доставки, мати можливість більше інвестувати в розвиток та полегшити будні видавців. 

«Таким чином, листоноші будуть мотивовані просувати оформлення передплати, а українці, зокрема на прифронтових та деокупованих територіях, завжди матимуть доступ до журналів та газет з українськими наративами, що вкрай важливо з точки зору інформаційної безпеки під час повномасштабної війни», — резюмували в компанії.

Читайте також: 

Фото: mega-poligraf.kiev.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY