detector.media
02.11.2023 17:38
До 9 листопада — реєстрація на програму підтримки медіа, які працюють для аудиторії з 11 прифронтових регіонів України
До  9 листопада — реєстрація на програму підтримки медіа, які працюють для аудиторії з 11 прифронтових регіонів України
До участі у конкурсі запрошуються проєкти, спрямовані на забезпечення громад точним і високоякісним місцевим новинним контентом.

Media Development Foundation оголошує конкурс на програму підтримки медіа, які працюють для аудиторії з 11 прифронтових регіонів України, а саме Херсонської, Миколаївської, Одеської, Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Луганської, Сумської, Чернігівської, Київська областей.

«Робота журналістів у цих регіонах може зіграти важливу роль у відновленні громад і посиленні стійкості перед російською агресію. Мета програми — через підтримку незалежних медіа покращити доступ до надійної інформації та сприяти відновленню громад, посиленню в них соціальної згуртованості, стійкості та їхньому розвитку», — повідомляють організатори.

До участі у конкурсі запрошуються проєкти, спрямовані на забезпечення громад точним і високоякісним місцевим новинним контентом. Матеріали медіа мають охоплювати широке коло важливих для місцевого населення питань, в тому числі контроль за роботою місцевої влади під час відновлення громад, а також посилення стійкості громадянського суспільства перед російськими наративами.

У межах програми медіа отримають фінансову підтримку для проєктів малих та середніх медіа до 1 016 000 гривень, а проєктів великих медіа до 2 032 000 гривень. Проєкти мають бути реалізовані впродовж шести місяців.

Для кого програма:

Для того, щоб взяти участь у програмі, потрібно заповнити форму: https://forms.gle/sNGtReM4PNPVbDbv8

Приклади додатків, які потрібно зробити разом з заявкою: https://bit.ly/3tNRThI

Дедлайн: 9 листопада, 19:00

Ukrainian Media Solutions — проєкт, створений у партнерстві програми «Фонд «Партнерство за сильну Україну» та Media Development Foundation.

Media Development Foundation — центр розвитку незалежних медіа в Україні.

Програма «Фонд «Партнерство за сильну Україну» впроваджується компанією-розпорядником коштів «Кімонікс Інтернешнл» за договором із МЗС СК, за яким додаткове фінансування надається також іншими країнами-донорами, у тому числі Канадою, США, Фінляндією, Швейцарією та Швецією. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY